Pregnant ke tak?

Cek kalendar period tgok dah lewat 7 hari. Bila cek upt keluar result mcm ni. Tak pasti 1 line atau 2 line sbb mcm samar2 lagi satu line tu. Minta pendapat mommy semua.

Pregnant ke tak?
30 Balas

positive. nt repeat test selang 2 ari sampai line betoi2 sama pekat. then baru g klinik tuk buat scan.

8mo ago

btoi tu. kalo x prgnt xkn naik double line

Nampak samar². Nanti repeat again sis. Apa pun tahniah sis. Jaga diri baik-baik ya. 🥰🥰🥰

8mo ago

Alhamdulillah terima kasih sis.. Insya Allah..

macam saya Sis saya lambat haid 11hari saya test samar2 juga sama macam awak tu

line pink, pregnant tu. tahniah sis. repeat test lepas 2 hari, confirm makin terang.

8mo ago

Alhamdulillah. Terima kasih sis

nnt sis beli dipntell tu lbh accurate klu sama naik confirm positive

Macam positif tapi check lagi 2-3 hari line nya makin terang tak

Ne nmpk 2line tpi agak smr..klw nk pg klinik nak reconfirm boleh je.

8mo ago

Terima kasih sis.. tu la nak repeat buat upt lg dulu.. lps tu baru pergi klinik

Hi, saya nampak 2 line. Boleh try upt semula 2/3 hari akan dtg.

8mo ago

Hehe tu la nnti saya repeat buat upt balik.. harap makin clear

jawapan dia : pegi klinik terus

8mo ago

Tu la.. Better tunggu esok k lusa k check balik.. Kalau double line jgk tu mknanya mmg pregnant..perrgi scan awl2 bukan nampak apa pn ,last2 kena tunggu dtg balik untuk kali kedua..mmbazir je..

positive sis tunggu dlm 2 hari bole nampak terang

8mo ago

Ok nnti sy repeat buat upt balik.. harap makin clear