Pregnant ke tak?

Nk tnya, klu result mcm ni positif ke negative? Nmpk mcm 2 line tpi satu tu samar2..sy cek lps delay period 2 hari

Pregnant ke tak?
4 Balas

https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

positif sis. sebelum ni saya pon macam ni jg. selepas seminggu saya beli clear blue digital dan test 2-3weeks dh. scan doktor xnampak kalau samar macam ni. saya lepas 2 minggu scan semula nampak 2 kantung

tahniah sis. positive tu. Cuba test next week lg skli yee. take care sis ♥️

tahniah sis