Cek upt samar2 double line

Assalamualaikum.. Sy dah lewat period 8hari cek upt naik double line tapi samar2 lagi. Bila ye masa sesuai nak cek upt? Boleh nampak x mom line lagi 1 tu? Thank you in advance for response.

Cek upt samar2 double line
2 Balas

hi awak , better check waktu pagi air kencing yang first lepas awak bangun tidur . sebab air kencing first wktu pagi pekat . kalau samar samar jugak awak tunggu la 1 week ke baru check lagi . sbb kadang kandungan masih awal sebab tu samar samar

saya delay period 6hari dh pun sama negatif Dan samar" . tapi simtom pregnant ada .

4mo ago

xpe.. nanti boleh cek balik ye. Sy pun nak balik je..