tolong jawab..

Minggu lepas saya pegi klinik sebab demam..bila cek air kencing dpt result 1 line..bila saya ambil ubat d kaunter,nurse tu ckp cek balik seminggu sbb pregnancy test tu dia keluar 2 line pula tpi line 1 kabur..+ve tak klu mcm tu?takut nak cek balik..takut kecewa?

tolong jawab..
1 Balas

InsyaAllah ada. Sy dulu lagi kabur dri gambar sis ni. Masa check anggaran kandungan baru 3 mggu. Tp alhamdulillah mmg rezeki sy skrg nk 3 bulan kandungan 😊 berdoa je sis. Jgn lasak2 utk smtara ni

4y ago

Tq sis..saya doa kn urusan awk d permudahkan nt insyaAllah..kita sma2 berdoa sis..