line upt x terang

cek upt...dlm masa 1 minit tu dah terus nmpk mcm double line.. tp x terang, cek lepas lewat period 1hari. skrg dah lewat 7hari. nnt nak cek lagi sekali. korg nmpk x line tu?

line upt x terang
9 Balas

hai,sis waaa tahniah hari tu pun saya check tak terang macam ni,tapi saya dapatkan pengesahan dekat klinik alhamdullilah sekarang saya nak masuk 5weeks,,apa pun jaga diri baik2

5mo ago

msa sis 5weeks doc ada wat scan ke atau doc srh dtg lg 2mggu

nampak ada 2 line..dah lewat period 7 hari boleh cek semula..akan naik terang..tahniah awak.

dah cek sekali lagi.. alhamdulillah 😊

Better check kt klinik utk confirmation

Nampak .. Tahniah awk 😊

saya lewat 7 hari cek upt terang sis .. 😍

Nampak ..Tahniah sis

nampak

ni upt brand apa

1y ago

x igt dah.. tp beli yg plg murah kat farmasi😅