HB LOW

Boleh suggest tak makanan untuk naikkan hb?

11 Balas

Yang berkesan pada saya, blend oat+kurma+susu segar, makan daging, minum pati delima jenama gulsan. Lain lain saya try tak menjadi, jambu batu, jus hijau (sayur sayur, buah buah hijau), kerang, jus mamariam. Hihi

5y ago

Sehari saya minum dua kali je. Sekali masa pagi, lepas makan ubat dan brekfes. Sekali masa sebelum tidur.

Minum pati delima setiap hari.. Amalkan jambu batu makan2 hari2 pun bagus utk naikkan hb

5y ago

Thank u mommy 💕

If hb low usually nurse kk bg ubat obimin kn.. for me its effective

Klau sye mnum jus kurma@susu kurma,amalkan slalu..

Kerang 20 biji sehari

Ikan bilis..

5y ago

Ok. Tq

Amalkan...

5y ago

Thanks mommy 💕

Jmbu batu

5y ago

Terima kasih mummy 💕

Ikan bilis, tempe, kerang, bayam, kacang, hati ayam, hati lembu

Mkn jus delima or jambu batu...