HB LOW

Boleh suggest tak makanan untuk naikkan hb?

11 Balas

Alhamdullilah last week check up nurse ckp hb cntik hehe.. sy ad skip bnyk kali makan folic asid , tapi minum susu moeder & lazz susu kambing antara 2 tuhla sy mnum, pagi before bfast dan malam before sleep . The result is good. Tapi jgn lupe makan folic asid supplement yg sgt penting utk baby dlm perut tuh.

5y ago

Before sy dpt lazz susu kambing makcik yg bg utk minum, sy consume moeder perisa vanilla , stiap malam mst bncuh n mnum... buah buahan pon sy makan,