tips

boleh share tips kurangkan gugur rambut lpas bersalin x?

8 Balas

Sya letk kn myk klpa dra. Sy guna vco , picit dkt ats rmbt alhamdulillah skrg da 3ohri dlm pntg xde luruh byk , norml ja. Pkai juga dkt ats pert alhamdulillah xde kesn pech2, sy guna untk rmbt , pkai dkt muka wktu mlm prt hilg juga , prt , smua pkai wktu mlm. Siang pkai losyn strchmark dkt prt . Shampoo cmpur dgn aloevera juga bgus.

Sy drp sblm bersalin pakai shampoo good virture & co & makan multivit sampai lepas bersalin.. rambut makin lebat & lepas bersalin xde gugur pun.. mak sy pn tegur rambut sy lebat sbb dia rambut gugur lepas bersalin..

sa try pki serum rambut sj sis..n think + sbb biasa yg sda beranak ni mmg akn gugur rmbut jua..but no worries rmbut kita ni akn tmbuh jua but masa dia sj yg berbeza

Hmm.. Sy tukar syampu pun sama je. Dh setahun baru kurang gugur.

Try makan vitamin and pki serum rambut

Pakai tonic dgn mkn vitamin

Boleh makan vitamin

Xade tips klu sye..Sb stiap preggy akan gugur rmbut..Normal lah