Zincofer Hye momy2... Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.

Bila x mkan okay je..

Zincofer
Hye momy2...  Ada x yg mcm sy bila mkn zincofer je, kepala pening,loya/muntah, x lalu mkan.
55 Balas

kalau x kuat consume ni mmg mcm tu.. tapi sy okey zincofer yg mmbantu sy sbb iron tablet btl2 x lalu.. sy makan zincofer okey.. kdg2 rsa loya pahit d tekak bila 30 minit dh blalu. kalau mcm tu sy baring atau tidur. kalau x juga sy cuba cari gula2 yg manis atau vitamin c sy kemam..