Period Delay

bila tengok period lambat datang , tak tawu knp takut nk cek upt sbb sblum due date period dulu da 2x -ve . takut lambat dtg sbb perubahan lps kahwin . selalu period dtg on time. klau lewat period pun sthun dlm 2/3 kali je lewat itu pun dlm 3-5 hari je lewat . perlu ke tunggu sampai sebulan dua baru cek upt .

Period Delay
12 Balas

Check je upt tu sis. Saya pun dulu macam tu, period delay, berharap sangat. Sekali check -ve. Ada 1 masa tu period delay lagi, malas nak check. Lepas tu saja la check, tak berharap pun, tiba2 naik 2 line

4y ago

Huhu harap mcm tu juga..

Sy pun macam awk jugak dah delay 2 weeks. Tapi tu laa bila check je -ve, kecewa 😂 agaknya nak kena gi klinik hujung bulan ni ke baru dia nak nampak kot, harap2 ade laa isinya kan.. amiinn 😊

4y ago

In Shaa Allah... Aamiin..

sy lewat da lebih 2 minggu bru check upt..pkai period track yg sma mcm awk.. sbb klau check upt below than 2 week..kita susah nak dpat result.. kena check 2week above klau boleh😚

Sy lewat 3 hari je period..dan sy trus check upt...lpas Check alhamdulillah naik double line..skrg sy bru 6week...😂inshaallah ade rezeki sis tu..

Saya cek upt nmpk dua line. Hari ni 4w2d.. my first baby.. hrp2 ok la ni..

4y ago

Wahh 😍 tahniah! Doa kn sy juga ya..

biasanya 2-3bulan lepas kawin mmng period x menentu da...insyallah ade rezeki

Sbb sya pun mcm tu.. lpas sbln lpastu okay.. sbb dktor kata prubahan hormon

Check jer sis.. Better tau awal.. If positive sng trus blh pg cek..

Boleh cek upt selang seminggu kalau still xperiod.

Guna upt or jumpa Pakar terus ya...