Lewat period upt negatif

Salam semua. Saya dah 2 hari lewat period. Sebelum ni tak pernah lewat period selalu on time. Tapi bila cek upt pada hari sepatutnya period, hanya Negatif 1 line. Skrg rasa sakit perut sgt & mild cramp kt pinggang. Ada tak siapa2 pernah dapat lambat result pregnant ? Sebab takut hormon pun ye. Berat dah 80kg+ sbb selera makan 🥹

5 Balas

Tunggu lagi seminggu sis.. Sy pernah tiba2 delay period smpai 4 hari baru je nak berharap tiba2 hari kelima period😌time tu curi2 nangis dalam toilet sbb kecewa😭semoga ada rezeki sis❤️

Terlalu awal. kene tunggu seminggu klu tkde jgk baru cek upt. Saya seminggu lewat rasa cramp bwh perut n breast hari ke-8 period

tunggu lagi seminggu, buat semula UPT

10mo ago

Okay baik

tunggu lg seminggu