Period lewat 8 hari

Hi, saya period dah lewat 8 hari. Selalunya saya period on time/ regular even lepas bersalin last year. Tapi bila cek, upt negtive. Last 2years, kalau lewat period, test je terus nampak upt +ve. Adoi

1 Balas

sis ada amal pape supplements atau buat diet or exercise extreme ke..mybe tu pon boleh ggu kitaran haid. atau subur sis lewat pda bulan ni pon boleh jd lewat period

7mo ago

So far tak ada amalkan apa2 supplements, exercise extreme and perancang. I see faham. Thank you!