lewat period

adakah hamil tetapi 4kali upt negative , scan rahim x ada masalah dan x nampak kantung lagi 😅 sebab lewat period sebulan 16hari biasanya normal period on time bulan2 masa scan dic suggest dtg 2/3minggu lagi sebab takut lambat jadi ? ada yg mengalami kejadian seperti saya x ?

1 Balas

buat hsg test terus. situ boleh nmpk.

7mo ago

saya minggu lepas ada buat scan klinik tp blm nampak apa2 lagi doc suggest suruh dtg 2/3minggu dan doc x bagi ubat turun darah period sebab takut lambat kejadian baby membentuk atau lambat nampak kantung