Berat baby

Berat nya tu tukar kepada kg berapa? 2.7 la kan? Hari ni saya dah 36w 3d ok je kan berat baby macam tu? Agak2 dye boleh membesar lagi ke ye sampai 3 kilo lebih macam tu..atau pun paling2 naik 2.8 atau 2.9 je

Berat baby
23 Balas

baru 36w tu boleh mcm2 jd . boleh tambah blh maintain boleh kurang.. btw ni scan, anggaran aje nti keluar baru tahu berat baby yg betul

8mo ago

sya pun mcm yg atas ni komen. masa 36w 2.6kg, masa 39w 2.5 bersalin induce jugak n lahir 2.58kg