Berat baby

Berat nya tu tukar kepada kg berapa? 2.7 la kan? Hari ni saya dah 36w 3d ok je kan berat baby macam tu? Agak2 dye boleh membesar lagi ke ye sampai 3 kilo lebih macam tu..atau pun paling2 naik 2.8 atau 2.9 je

Berat baby
23 Balas

Sekarang berapa week sis? Jnji baby naik berat ikut minggu dah ok. Baby besar sgt pun susah nak beranak nnti. Mcm2 hal plak masa beranak.

sya pun scan 36 week hrii tuu,berat baby 2.8..doktor ckap berat baby okey..brmkna berat baby sis tuu okey laa..

saya bersalin 39weeks 2days..berat baby 2.68kg.. alhamdulillah sihat.. sekarang baby dau 2bulan15hari berat 5kg..

Ya possible utk besar lagi.. baby sy last scan 3.3, masa bersalin 3.8. Terkejut jugak la sbb beza 2weeks je 😅

sy 36 weeks berat 2.5 . tpi time kluar (37 w) berat 2.46 kg je. tak accurate pun scan tu. akan ada lari sikit

saya scan sehari sblm beranak 3.2 bby klua 3.42 . selagi tk beranak berat bby akn brtmbh jgn risau

Rasanya akan cecah 3 kg jgk tu. Sy last scan 2.5kg tksilap. Sblm due 3kg. Dh bersalin 3.05kg

Saya masa scan ritu 36w0d pun dah 2.8kg sis🤣 doctor kata mmg blh cecah 3kg lebih

kalau doc tak ada ckp apa ..okay je awak ...sy hari ni pun 36w tp berat bby 3kilo .

ok tu 36w 2.78kg. pnglmn sy 36w scan 2.9kg, 40w scan 3.2kg, bsalin 41w 3.37kg.