Berat baby

Berat nya tu tukar kepada kg berapa? 2.7 la kan? Hari ni saya dah 36w 3d ok je kan berat baby macam tu? Agak2 dye boleh membesar lagi ke ye sampai 3 kilo lebih macam tu..atau pun paling2 naik 2.8 atau 2.9 je

Berat baby
23 Balas

selagi tak bersalin berat baby naik Jee sis dalam kandungan.. tu jangka berat baby utk bersalin bila Kuar berat dia lain sikit dari yang scan. Sy 36w Chek 2.6 je skrg 39 minggu dah 3.1.. berat baby takde masalah kalau 2.6> ke atas melainkan baby kecik Jee bawah 2.5 < Kene tahan wad