bayi menyusu sebelah je

bayi sy dh 5 bln..dr umur die 2 bln lebih die start xmau susu belah Kiri..die nyusu sebelah kanan je..puas sy hulur.dh xth nk wat ape dah.Ade ke yg sama mcm sy.asal bg blah kiri je die pusing kan bdn..nangiS kdg2.Sy heran..Terasa rasa nk cuba susu sndri,sbb nk tahu xsedp ke ape belah Kiri nih😅

15 Balas

ni la punca breast mak2 x seimbang pas bersalin haa.. haha.. sy pun jadi cmtu.. beby suke belah kiri, xmau belah kanan.. dia marah klu kita tuka posisi utk susu, so trpaksa la dlm posisi mnyusu belah kiri, sy suakan susu belah kanan, mmg belikat tu terpeliot habis.. haha.. demi tkut breast kecik besar sbelah, ku gagahi jua wlu sakit bdan.. 😂