pam susu

Hi..sy nk tnya Ada x ibu2 di sini ank nk nyusu belah kiri je..ank sy 3bulan nk nyusu blh kiri sahaja bila bg belah Kanan megamok ttup mulut rapat2..perlu ke sy mentin kn sesi Pam blh Kanan jgn bg susu tu drop

1 Balas

kena kerap bagi ank sya tak nyusu sgt yg belah kiri,hisap sikit je dah tu dia tak nak selalu bengkak yg sebelah kiri klu belah kanan elok je dia hisap.sya bagi time dia bangun tido time tu dia lapar ok lah jugak dia minum.mlm pun banyakkan bagi sebelah yg dia tak suka tu nti lelama ok lah😁