Bf Sebelah Kanan Sahaja

Macam mane nak bagi baby menyusu due2 belah.. Bila bagi belah kiri die dah xmau.. Baby dah 3m dah

1 Balas

Cara saya..kalau nk bagi yg belah kiri, masa nk bagi susu belah kanan tu (kene bagi baringla) sua yg belah kiri pada kedudukan kanan..paham x apa saya tulis..tapi mula2 bayi agak pelik..tapi dia tau tu kedudukan/ingat tu kedudukan belah kanan, jadi dia minum jugak..cuma kedudukan ibu agak tidak selesa sikit.

4y ago

Alhamdulillah