Breast besar sebelah

Normal ke breast besar sebelah sy dh stop breastfeeding breast sy besar sebelah sbb anak asyik isap belah Kiri je..belah kanan mcm xbleh nk tarik puting tu...so y kanan susu lg sedikit

5 Balas

yup. mmg akan besar sebelah if baby hanya menyusu sblh breast saja. nak kembalikan bg balance sama ada awak bg baby hisap dgn kerap atau pon awak boleh pam.

Ye... Sy pn sma mcm awk , ank sy suka susu sebelah je , lg sebelah dia x nk..sy Redha je laaa

sama... tapi lepas anak stop bf sekarang dah back to normal... alhamdulillah...

eh yela..sye bru perasan...tp sye bagi je anak hisap dua2 belah..huhu

ye mmg besar sebelah kalau anak tak minum dua dua belah.