bayi menyusu sebelah je

bayi sy dh 5 bln..dr umur die 2 bln lebih die start xmau susu belah Kiri..die nyusu sebelah kanan je..puas sy hulur.dh xth nk wat ape dah.Ade ke yg sama mcm sy.asal bg blah kiri je die pusing kan bdn..nangiS kdg2.Sy heran..Terasa rasa nk cuba susu sndri,sbb nk tahu xsedp ke ape belah Kiri nih😅

15 Balas

Bby sy pn kdg² lbh suka ngemping sblh kanan, belah kiri bagi jgk selang². Tpi kalo nk ikutkan breast sblh kanan lbh bsr, tpi yg selalu baju basah sebelah kiri pdahal breast kiri kecik ja😅