Baby boy 5bln masih kerap bangun malam

Bangun menyusu. Tapi kadang2, saje je..bangun menangis..setelah dipujuk tido semula. Tak dapat letak baby tido dlm baby cot, asyik bangun je... Huhu.. mummy bekerja, rasa stress. Boleh share pengalaman mummies lain?

60 Balas

bagi saya, sis.... setiap baby perwatakan tidak sama, masing² kan. Tapi, yalah... mmglah kita rasa stress sb kena bngun awal pagi turun kerja, kan. kalau dapat, sabar dan kuatkan semangat utk menghdapinya sb tak lama lah tu, apabila baby dah besar, hilanglah semua penat² tu. bersabarlah. dan lagi satu, berdoalah bersama baby sebelum tidur dan apabila baby terbangun menangis. mana tau, baby mimpi buruk.