Normal ke?

Baby 2 bulan 25 hari, normal ke baby kerap tidur siang. Bangun pun susu je Lepastu nk tido balik. Main pun kadang2 kejap je. Tapi bila malam kerap terjaga. Tido sejam, Lepastu bangun merengek🥺

2 Balas

Ank sya msa 2 bulan ke bwah. Mmg tido lme. Siang dan mlm same je. Skrng dh nk masuk 3 bulan. Siang tido skjap2. Mlm tido smpai siang. Bngun nk susu shja. Saya tkut bby sis trtukar mlm dan siang.

normal. mmg itu fasa bby 0-3 bulan. sehari mereka perlu tidur 14-17jam utk pkembangan minda.