cara mandikan anak

bagi tips mum cara mandikan anak dengan tenang . anak saya kalau nak mandi nak urut mesti nangis , kita jadi kelam kabut 😭

17 Balas

teringat pula ank makcik sy. dlm ramai2 ank dia. ada seorg ni asal mandi mesti nangis mcm kna dera. sejenis yg memang xsuka mandi. dah guna mcm2 teknik nak bagi mandi dgn tenang tpi masih xberkesan. skrng dah umur 3 tahun masih jgk nangis tiap kli nak mandi.😂

2y ago

tahu takpe . sy maybe sbb nb lagi , tapi taktahu lah nnti mcm mna kut dh biasa . kita jd gelabah bila nangis mcm kena dera je kan 🤣