Baby 5 months menangis lepas mandi

Assalamualaikum mommies, anak saya baru 5months 10 days. Dalam 4 5 hari ni tiap kali lepas mandi mesti dia nangis. Kadang2 masa mandi pun dia ada merengek tapi takde lah nangis teruk mcm masa lepas mandi. Saya dah cuba mandikan dengan air suam, sejuk, bagi susu sebelum mandi, bagi susu lepas mandi, mandikan awal, mandikan lambat. Tapi dia still nangis jugak tiap kali keluar dari bathroom. Ada yang tau kenapa tak? Dah buntu. Susah nak pakaikan baju dia

1 Balas

Saya macam anak saya tapi perangai ni sekejap je. Adalah tu perkembangan baru baby nak tunjuk. Bersabar ye.

4y ago

Ohhh yeke. Thankyou for sharing awak 🥰