Mandikan Newborn Baby

Hye mummies. Nak tanya ada tak yg guna stand ni untuk letak tub mandi. So boleh mandikan baby sambil2 berdiri. Sebelum ni mandikan dalam besen atas sink je tapi dh pindah sink agak sempit. Apa pendapat mummies semua tentang ni. Share la cara masing2 mandikan baby ?

Mandikan Newborn Baby
2 Balas

Sy mandikan bby ltk bby kat ats kaki....bby selesa n sy pon senang nk sabun bdn dia...air pon mengalir bila siram..klau dlm tub dia air btakung

Bagus dan sangat2 membantu terutamanya nak mandikan baby waktu dalam pantang.