Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
254 Balas

Jawapannya ialah kepingan nombor 3. Semasa dari awal kandungan, kawan saya telah mengsyorkan aplikasi ini dan sangat membantu saya yang pertama kali sebagai ibu. Saya memang sangat bergantung dengan aplikasi ini. Terima kasih TheAsianParent kerana bagi banyak tips dan maklumat yang saya perlu ketahui sepanjang proses mengandung sehingga anak dilahirkan. Ig: qihahashim