Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
254 Balas

Jawapan : kepingan ke-3 Semoga ada rezeki saya dan baby di dlm kandungan. ❤️🌸 Terima kasih theasianparent adakan apps ni utk ibu2 hamil. Sgt2 berguna untuk sy yg baru first mom. Bnyk tips2 yg dikongsikan di sini senang untuk cari2 maklumat berkenaan baby dan juga ibu. ❤️ Terima kasih theasianparent🌸 Instagram: eyna_shashiela

hi jawapan : kepingan no 3 Semoga ada rezeki baby saya untuk menang contest ni 🤍 Terima kasih theasianparent sebab wujudkan apps ini .. ia sangat berguna lagi lagi untuk org mcm saya first mom untuk pantau minggu dan perkembangan anak dlm perut dan selepas lahir .. terima kasih juga untuk segala tips yg dikongsi di apps ini 🤍

Jawapan kepingan : Nombor 3 Saya sangat berpuas hati dengan applikasi theAsianparent, banyak membantu saya dalam membesarkan anak, dan info-info yang saya perlukan sangat berguna bagi saya, tak juga dengan komen-komen yang saya sangat perlukan apabila saya ada pertanyaan. Semoga ada rezeki saya dan keluarga kecil saya.

Jawapan dia adalah kepingan gambar no 3. Saya dah follow apps asian parent ni daripada kandungan pertama lagi. Banyak info tentang produk dan juga tips. Sebagai first mom, info2 ni sangat berguna. Trima kasih The Asian Parent 😃 Insyaallah, Semoga ada rezeki saya untuk kandungan yang kedua ni. 😍

Jawapan adalah kepingan no3. semoga terselit rezeki muhammad bilal🥰… Done follow instagram ✅… Terima kasih kepada pages @theAsianParents, saya sudah lama follow, dan sy selalu membuka app ini apabila ingin tahu perkembangan anak saya 😍 app ni banyak menolong saya dan ibu2 d luar sana 🥰

𝗝𝗔𝗪𝗔𝗣𝗔𝗡 : KEPINGAN GAMBAR NO 3 ✅ 𝐃𝐎𝐍𝐄 𝐀𝐋𝐋 𝐒𝐓𝐄𝐏 ◉‿◉ ❛❛SEMOGA ADA REZEKI SAYA❜❜ ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 INSTAGRAM: @aziemasira

jawapannya adalah kepingan no 3, so cute baby!🦋 dah lama saya follow apps asian parent, banyak yang saya pelajari dari apps & posting disini. Semoga ada rezeki untuk merakamkan moment bersama anak pertama yang kini berusia 18 bulan & bakal bayi yang kini dalam kandungan berusia 31 minggu 💕

Jawapan : No 3 Hi Asian Parent. Setahunya saya mengandung, saya telah cari app yang membantu untuk saya lebih bersedia menjadi ibu untuk anak sulung saya. Dan saya yakin Asian parent salah satu app yang tepat yang perlu untuk digunakan bagi kita wanita yang bakal bergelar ibu. ❤️

Jawapan: kepingan ke 3 Semoga ada rezeki kami sekeluarga untuk merakam potret sebagai kenang-kenangan. Sesungguhnya anak memang cepat membesar, dengan potret yang dihasilkan dapat menggamit memori suatu ketika nanti. Instagram: faezahtul azaini ✅️ done follow all steps 🥰