Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
254 Balas

Hi Asian Parent ❤️ Jawapan yang paling tepat semestinya adalah gambar nombor 3 . Masa awal kandungan , kawan kawan suggest untuk download apps Asian Parent sebab banyak info berguna berkaitan kandungan , cara pemakanan dan perkara yang BOLEH dan TIDAK BOLEH dikongsikan dalam apps ni . Sekarang usia anak dah 6 bulan , saya masih la setia bersama The Asian Parent sebab boleh pantau perkembangan anak sehinggan besar . Kalau ada rezeki anak kedua , semestinya The Asian Parent keutamaanya saya untuk mencari info lengkap ❤️