Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
254 Balas

Jawapanya adalah : Kepingan nombor 3 ? ? Aplikasi TheAsianParent ni banyak membantu saya semasa saya mengandung sehingga anak saya lahir ♥️ proses tumbesaran anak , pemakanan anak , kesihatan anak dan sebagainya tersangat lah membantu . saya suggest aplikasi ini untuk ibu ibu yg bakal mengandung memang the best ♥️ Semoga ada rezeki untuk baby ziyyad . Aminnn ? thanks you TheAsianParents ?