Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!

Bagi anda yang ingin abadikan kenangan bersama keluarga dalam bentuk gambar, kami mencari pengguna bertuah untuk sesi fotografi PERCUMA! Jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Sesi Bergambar Bersama Keluarga Bernilai RM480!
254 Balas

? Jawapannya: Kepingan nombor 3 ❤️Aplikasi TheAsianparent sangat membantu saya dan rakan pengguna yang lain untuk menimba ilmu, berkongsi pengalaman dan berinteraksi dengan ibu yang lain dalam melayari proses mengandung, bersalin, berpantang dan sepanjang proses tumbesaran anak yang meliputi aspek perkembangan, pemakanan, tingkah laku dan kesihatan. ❤️ Semoga aplikasi ini terus maju jaya dan menjadi platform yang menjadi pilihan lebih ramai para ibu. Terima kasih #theAsianparent ❤️IG: liena.hh