🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!

Ayah Ibu, jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah daripada Baba Baa! Mereka akan memberi set baju baby rompers dan juga buku-buku menarik! Lagi best, 10 Pemenang akan dipilih untuk pertandingan ini: - 🌟5 Pemenang akan dipilih untuk memenangi Hadiah Utama (Baby Rompers, Buku Saku Rasa Sayang, Buku Saku Tepuk Amai-Amai dan Buku Sajak Bahasa Inggeris & Lullabies. 🌟 5 lagi pemenang akan memenangi Set Baby Rompers. Bestkan??? Apa tunggu lagi, jom masuk pertandingan ini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/review-baba-baa-website-komen-menang/1539?lng=my

🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!
22 Balas

Baba Baa is one of the amazing website i’ve found for my little baby boo.. I get fun tools for their early learnings here. The most important thing is the books were very attractive and interactive, so i can avoid my baby from having too much screen time. I hope Baba Baa will be more success with great ideas in developing the children growth onwards. Thank you Baba Baa.