🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!

Ayah Ibu, jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah daripada Baba Baa! Mereka akan memberi set baju baby rompers dan juga buku-buku menarik! Lagi best, 10 Pemenang akan dipilih untuk pertandingan ini: - 🌟5 Pemenang akan dipilih untuk memenangi Hadiah Utama (Baby Rompers, Buku Saku Rasa Sayang, Buku Saku Tepuk Amai-Amai dan Buku Sajak Bahasa Inggeris & Lullabies. 🌟 5 lagi pemenang akan memenangi Set Baby Rompers. Bestkan??? Apa tunggu lagi, jom masuk pertandingan ini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/review-baba-baa-website-komen-menang/1539?lng=my

🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!
22 Balas

Bagi saya, jenama Baba Baa ni sangat bagus terutamanya buku-buku pendidikan yang sangat menarik. Bukan sahaja anak-anak yang teruja dan seronok bila memilikinya malah saya juga sebagai ibu sangat berpuas hati dengan kualiti dan juga sangat bermanfaat. Sesuai juga dari bayi hingga dewasa untuk memilikinya.