🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!

Ayah Ibu, jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah daripada Baba Baa! Mereka akan memberi set baju baby rompers dan juga buku-buku menarik! Lagi best, 10 Pemenang akan dipilih untuk pertandingan ini: - 🌟5 Pemenang akan dipilih untuk memenangi Hadiah Utama (Baby Rompers, Buku Saku Rasa Sayang, Buku Saku Tepuk Amai-Amai dan Buku Sajak Bahasa Inggeris & Lullabies. 🌟 5 lagi pemenang akan memenangi Set Baby Rompers. Bestkan??? Apa tunggu lagi, jom masuk pertandingan ini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/review-baba-baa-website-komen-menang/1539?lng=my

🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!
22 Balas

Baba baa produk memang MANTAP dan BERKUALITI. Harganya sangat berbaloi dengan produk yang sebegitu TIPTOP. Tertarik dengan bukunya yang kelihatan sangat EKSLUSIF. BABA BAA MEMANG JENAMA YANG TERBAIK. Harap baba baa semakin banyak produk yang lebih menarik dan terus maju ke hadapan. @syafiqah_pyqa

Baba baa menyediakan rangkaian produk yang membantu ibu bapa dalam memberi alternatif buku yang mampu memberi manfaat kepada anak. Yang pasti anak boleh ikut menyanyi semasa membaca buku tersebut. Malah, baba baa juga ada rompers yang selesa untuk anak pakai dan comel

Alhamdulillah dari apps ini, saya baru kenal produk BaBa Baa yang bagi saya sangat bermanfaat untuk bayi hingga kanak-kanak. Mudah bagi ibu bapa yang ingin mendapatkan yang terbaik buat anak mereka. Dari pakaian, ke ilmu pengetahuan semuanya ada di website BaBa Baa!

In my opinion it can help parents teach their kids foundational skill. This is a great gift for any parents with young children. Beautifully illustrated, I also think the book is very good for toddlers and preschool to interested reading a book. My baby may love it.

product Baba Baa sangat owesome untuk anak2 melayari alam kehidupan sejak dari lahir..dengan quality product terbaik! pakage pembelajaran yang memberasangkan.. anak2 akan cepat belajar dan arif.

I’ve always wanted to find localise book that is suitable for my baby and bababaa is what I need. The stories are interesting and the songs are easy to sing along too. Hopeful I get the prize.

the Baba Baa product is the best products and very interesting .. book's are my baby's favorite which is suitable for baby's to learn reading and singing 😍 my baby's turn 2 yesterday 🎂

BABA BAA understand the desire to make our children’s lives as rich and as fulfilling as possible! Perfect for a gift too!!! Very good for kids learning journey.

I love baba baa,their book are beautifully illustrated.. i love to see my baby enjoy old folk music and rhyme along🥰

Koleksi buku ni sangat menarik dan comel. Ia dpt menarik kanak kanak utk melihat dan membacanya.