🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!

Ayah Ibu, jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah daripada Baba Baa! Mereka akan memberi set baju baby rompers dan juga buku-buku menarik! Lagi best, 10 Pemenang akan dipilih untuk pertandingan ini: - 🌟5 Pemenang akan dipilih untuk memenangi Hadiah Utama (Baby Rompers, Buku Saku Rasa Sayang, Buku Saku Tepuk Amai-Amai dan Buku Sajak Bahasa Inggeris & Lullabies. 🌟 5 lagi pemenang akan memenangi Set Baby Rompers. Bestkan??? Apa tunggu lagi, jom masuk pertandingan ini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/review-baba-baa-website-komen-menang/1539?lng=my

🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!
22 Balas

Pendapat ikhlas dari saya tentang Baba Baa ialah ianya sangat membantu dalam memupuk minat belajar dan membaca seawal usia setahun lagi. Buku yang direka bentuk secara imaginatif, menyeronokkan dan interaktif. Cerita pula mempunyai nilai murni, pengajaran dan kisah tauladan dan juga diselitkan soalan yang mampu mengasah minda sikecil untuk terus berfikir dan meneroka. Baba Baa mampu membantu perkembangan anakku menjadikannya bijak dan aktif sepanjang masa.