Pindah Kkia Sementara

Assalamualaikum... Selamat ptg semua ibu2 dlm ni.... Sy nak tanya laa ibu2 dlm ni, manatau ada pgalaman soal ni.. Contoh yaa : skrg sy sedang bklinik d daerah A dmana tmpat sy & husb tgl skrg...pastu dpt berita husb kena g kursus utk brpa bln.. sy ingat nak bklinik d daerah B yg mana daerah tu tmpat mak sy kiranya smntara waktu ni sy tgl dgn mak dlu.. So, sy kena mklum d klinik A la kn? Adakah bku rekod mgndung yg dpgang oleh klinik A tu akan dberikan pd sy utk dbawa bsama nantu masa nak mula bklinik d B? Sbb bila kira2 lps bslin nnti husb abis kursus mungkin masa cek up jaundis & cek baby monthly tu mmg sy akan bt di klinik A jg.. smntara ni aja nak klinik di B..sbb balik kg kan.. *sy tya dlu kwn2 dkt sini..sbb mau tya nurse sy appoiment ada sbulan lg dr skrg ? Tq smua..

6 Balas

Kat buku merah ada no tel klinik, kak boleh telepon dan tanya nurse terus, mrk akan nasihat apa kamu boleh buat... harap membantu...