molar pregnancy

Helo smua, nak tnya td sy ada pergi klinik utk scan sbb sy ada spotting dlm beberapa minggu ni. dktr scan td dia ckp mcm molar pregnancy lps tu cek upt negative.. mksd nya d situ sya mgndung @ tidak ya?😅 tlg share pgalaman siapa pernah lalui spt bgni. perlukah sya ke hsptl utk d&c?

molar pregnancy
2 Balas

perlu ke hospital untuk cuci mcm kes saya sebab 2 kali keguguran jadi ,keguguran yg ke-2 check denyutan jantung baby takde pergi ke hospital pakar doc sahkan kandungan anggur iaitu molar pregnancy so pakar terangkan lpstu terus tahan wad untuk buang & cuci .

1y ago

masa cek dnyutan jntung bby dh takde akak rasa macam mana ? sakit macam period atau takrasa apa2 sblum tahan wad tu

Kehamilan molar adalah jenis kehilangan kehamilan yang jarang berlaku di mana bayi tidak berkembang. takziah sis & better sis pergi hospital buat d&c

2y ago

Tq sis nnt sy pergi hospital..