sekadar luahan

hi mommies .. now sy dh 34 weeks .. ttkn je rs skrg .. hbgn sy & mak sy x ok sbb mak sy sntiasa menangkn bpa sy yg curang d blkg mak sy .. n sntiasa ambil kesempatan trhadap mak sy dlm bentuk duit @ kesenangan .. tp mak ttp menangkn bpa sy .. sy skrg tgl sndri & d tanggung bpa baby dlm perut ni tnpa sbrg ikatan krna kmi berbeza agama..walaupn bbza agama dia ttp jga sy n baby ?..tp mak sy sntiasa salahkn dia .. mrk x pnh bg pluang utk terima dia dlm hdup mrk .. sntiasa ada je slh bpa baby ni dgn mrk bg mak bpa sy .. sy buntu .. sy xtau knp mak bpa sy lgsg x bg pluang utk kmi hdup bsma walaupun sy terniat ht utk urus hbgn kmi .. ? maaf kalau ayat2 sy serabut .. sbb sy d reti nak susun ayat skrg sbb otak sy btl2 srbut ,?

1 Balas

Maybe sebab sis dgn pasgn berbeza agama. Kdg2 ada ibubapa ni yang terlalu strict. Macam ada jiran kg sebelah anak perempuan pilih kawin dgn org berbeza agama dan dibuang keluarga. Sis terus kuat k. Mana tau lepas baby lahir ibubapa sis lembut hati