Sory if soalan agak sensitif hnya ingin tahu dan belajar

Assalamualaikum..Ingin bertanya selalu husband normal bila bersama ambil masa berapa lama untuk klimaks sbb husband tak tahan lama tak sampai 10 minit dh pancut sbb sya belum puas sya x smpat klimaks..boleh bagi tips tak mcm mna nk atasi Masalah ni..apa perlu saya buat utk suami lebih lama bila bersama?sekian terima kasih

8 Balas

lebih kan position yg awak yg ride dia.. bukan sebaliknya.. kalau dia excited sgt tu tolak dia sikit.. kasi dia relax dulu.. buat yg ringan2 dulu.. sis nak cerita geli sebenarnya.. hahahaha.. tp husband buat jd.. skrg boleh sampai 45 mins.. satu lagi suruh suami try exercise kemut.. kemut selama yg boleh.. kerap buat mcm tu.. kalau boleh elakkan dari guna ubat.. takut mati pucuk atau ade masalah pd sensitiviti pd zakar tu..

normal sis lelaki asian mmg tk tahan lama pun. ni berdasarkan study. tpi 1st round mmg mcm tu. mmg ada produk tahan lama tpi salah bahan, boleh mati pucuk awal. cuba untuk galakkan erection suami untuk kali kedua. sy ada baca 2nd round lgi tahan lama. maybe can try. next tips, communicate dgn partner. ☺️

Mase bersama suami, mula mula jangan bagi suami layan perasaan sangat. Suruh suami cari perhatian lain, set timer bagi suami tengok. Hehehe tah lah susah nak explain. Tapi cuba buat gitu, nanti suami tengok baru 10minit takkan dan tewas kan huhuhu

3y ago

ohhh..hehe..menjadi ke teknik mcm nii?nk try set 20 minit dulu tngk cmne feedback..hehe

Try pakai hajilambong. Lotion tu buat dari gambir. Tapi sebab influencer yg jual & commercial kan, jadi mahal sebotol rm99. Tapi husband saya pakai ok. Boleh cari di ig dia hajilambonghq

boleh try tisu magic kot. tapi apa2 pun bincang dgn suami. bgtau apa yg awak rasa. suami pn kena cukup rehat and tenang. baru boleh main lama

skrg kn ada produk utk bg tahan lama ...apa pon sbaiknya check dgn doktor dlu tanya kot ada mslh kesihatan dlman yg kita xtau

3y ago

sy xingt la nme ubat tu..tp sis blh try p kedai2 jamu @ farmasi rasanya dorg blh suggestkn yg mne yg sesuai..jgn bli on9 atau sebarangn tmpt

Wifey on top lah. Awk control husb jgn dia yg control awk.

Bagitahu suami. Suami sendiri akan cari jalan.