Sory if soalan agak sensitif hnya ingin tahu dan belajar

Assalamualaikum..Ingin bertanya selalu husband normal bila bersama ambil masa berapa lama untuk klimaks sbb husband tak tahan lama tak sampai 10 minit dh pancut sbb sya belum puas sya x smpat klimaks..boleh bagi tips tak mcm mna nk atasi Masalah ni..apa perlu saya buat utk suami lebih lama bila bersama?sekian terima kasih

8 Balas

normal sis lelaki asian mmg tk tahan lama pun. ni berdasarkan study. tpi 1st round mmg mcm tu. mmg ada produk tahan lama tpi salah bahan, boleh mati pucuk awal. cuba untuk galakkan erection suami untuk kali kedua. sy ada baca 2nd round lgi tahan lama. maybe can try. next tips, communicate dgn partner. ☺️