Sory if soalan agak sensitif hnya ingin tahu dan belajar

Assalamualaikum..Ingin bertanya selalu husband normal bila bersama ambil masa berapa lama untuk klimaks sbb husband tak tahan lama tak sampai 10 minit dh pancut sbb sya belum puas sya x smpat klimaks..boleh bagi tips tak mcm mna nk atasi Masalah ni..apa perlu saya buat utk suami lebih lama bila bersama?sekian terima kasih

8 Balas

lebih kan position yg awak yg ride dia.. bukan sebaliknya.. kalau dia excited sgt tu tolak dia sikit.. kasi dia relax dulu.. buat yg ringan2 dulu.. sis nak cerita geli sebenarnya.. hahahaha.. tp husband buat jd.. skrg boleh sampai 45 mins.. satu lagi suruh suami try exercise kemut.. kemut selama yg boleh.. kerap buat mcm tu.. kalau boleh elakkan dari guna ubat.. takut mati pucuk atau ade masalah pd sensitiviti pd zakar tu..