Bersama suami tapi tak rasa klimaks

WARNING SOALAN SENSITIVE Hi ibu semua, maaf soalan ni agak tak berapa senonoh tapi nak tahu juga.. saya sekarang 20 weeks pregnant.. tiap kali husband ajak bersama saya okay je tapi sejujurnya tak pernah rasa klimaks semenjak pregnant. Berbeza dengan sebelum pregnant agak aktif la ? Start bersama pun 2nd trimester sbb 1st trimester doktor tak bagi buat sbb bleeding. Masuk 2nd tri dah okay sekarang ni tapi buat pun sebab kesian kat suami and nak rasa seronok nak jaga hubungan so usually saya fake orgasm je sbb lama sangat nak tunggu moment real orgasm sampai almost nak kering. selalunya suami akan bagi saya orgasm dulu. Tengok suami happy kita pun happy juga tapi tulaa normal ke tak rasa klimaks masa pregnant? Buat sekadar nak rasa seronok je. Patut ke tak? Saya tak nak bincang lagi dengan suami pasal ni takut dia kecil hati . Nak bagitahu pun tunggu masa sesuai. Berdosa ke tak ya fake orgasm? Ibu2 bagi nasihat please, thank you in advance! ?

3 Balas

Tak dosa laa..dosa lg kalau suami makan hati berulam jantung bila kita ni takmoh layan. Mmg susah. Orgasm bukan senang lg plak perut memboyot. Pehtu sy baca kt article omputih depa kata hat senang bg sesetengah pompuan pasai darah byk mengalir kt bawah. Mcm persediaan la utk beranak kononnye,,tp bg sy tak pon. Depends org la kot naa?? Sis fake tu bukan x suka langsung kan..buleh laa buat geli2. Tp nk sama mcm sebelom pregnant mmg dak laaa 😅😅😅

Takpe la sis. Ramai mommies yg takde keinginan bersama bila preggy ni. Nafsu tu takde sbb letih penat semua ada. Nak taknak kena jugak bagi suami bersama sbb kesian dkt suami kan. Janji suami puas, okay la tu sis.

4y ago

Paham tu sis. Apa boleh buat kan. Risau jugak kalau tak bagi 😅

Sis xcuba sesuatu yg bru supaya bole orgsm?