Bersama suami

Hi.. nk tnye jika bersama suami pada usia kandungan 6w, boleh ke suami pancut dlm? Maaf ya soalan agak sensitif.. tp ingin tahu sbb first bby. Segan nk tanya mak sendiri atau mak mertua. Hrp ada yg sudi jawab.

1 Balas

boleh je puan jangan risau takkan jadi baby lain pun sebab dah mengandung heheh..tapi buang dalam boleh menyebabkan contractions awal ..ada sesetengah boleh sebabkan pedih atau luka dan darah ..tapi jangan risau memang tak ganggu baby sebab baby ada kantung yang lindung dia oke puan..

3y ago

welcome puan hehe Alhamdulillah