sory sensitif

saya dah 3 bulan kawin..tapi bila bersama masing2 tak boleh capai klimaks..disebabkan kemaluan suami tak boleh masuk sampai habis..sampai skg x bdarah ..adakah dara belum pecah?

21 Balas

Tak boleh masuk sampai habis?maksudnya kemaluan suami pendek atau tak cukup keras? Atau pun kemaluan isteri ketat.. Kalau ketat gunakan pelincir dan akan masuk dalam.. dara pun akan pecah.. Bab klimaks berbeza lelaki klimaks bila keluar air mani tak kira sama ada hubungan sex atau oral sex blow atau handjob.. Keluar saja air mani itu tanda dah klimaks.. Tak kira sama ada air keluar meleleh atau pancut.. Kalau pancut itu tandanya lama tak buang air dan saat hubungan sex rasa terlalu ghairah dan nikmat maka terjadi pancutan..

Sy rsa brdarah tu xsemua org akn brdarah.. Klu trluka n pedih tu mgkn lar jd.. Klimaks plak sy rsa Klu lelaki mmg cpt n senang utk Klimaks tpi utk perempuan Ssh skit.. Perempuan Klimaks sy rsa dri segi oral kot.. Bg sy lar.. Pndpt org lain sy xthu.. So Somi sis kna thu kt mna point Perempuan utk Klimaks.. Kdg lelaki xthu sis.. Sis kna bgthu Somi sis.. Mgkn agak malu tpi klu sis mahukan kepuasan tu sis kna bgthu..

Tak semestinya buat hubungan intim tu perlu keluar darah tanda dara pecah .. Cuba fahamkan baik² . Klimaks tu terjadi jika cara betul antara dua pasangan bukan sebab kemaluan tak boleh masuk sampai habis.. Tak elok tulis macam ni .. Jadi aib suami kamu dik. Bersabarlah . Mungkin kamu boleh cari ubat untuk suami kamu dan kamu.

Bg sy, sy suggest kan jmp dgn doktor swasta atau krajaan dan ceritakan sbb sy masalah tekanan ke ape, g swasta dan nanti dorg akan bg surat refer ke saluran sebetulnya ke kerajaan..kat situ nanti boleh bincang dgn doktor pasal puan dan suami.. sy tak pasti bahagian ape tp kalau kita sndri minta kat swasta nk refer letter ke kerajaan, dorg boleh bantu..

Mcm pelik sikit bila baca.. memula dedua tk capai klimaks disebabkn kemaluan suami.. then psl dara.. sis dara dgn klimaks two different thing.. klimaks tu means dedua tk puas ke slme 3months ni?? dara tksemesti berdarah.. tkpela cmni kalau psl klimaks jumpa la pakar tp klu psl dara tu tksmua bila pecah dara akn berdarah

Mencapai klimkas bukan sekadar perlukan kemaluan suami masuk smpai habis. Perasaan sayang antara satu sama lain yg kuat mampu mempercepatkan proses. Skill dan teknik bersama seperti oral dan penggunaan peralatan juga bole membantu utk mencapai apa yang sis kehendaki.

Klimaks dengan dara tu lain dik. Klimaks tu organisme antara laki dan perempuan. Awak sendiri tak faham apa beza climax and dara. Banyak lagi posisi yg boleh capai tahap climax. Tak semestinya satu posisi ke apa. Kena mencuba. Kalau susah jumpa je doc pakar.

4y ago

klimaks yang air pancut keluar dari vagina

selaput dara, bebila saja boleh pecah sis, kdg kita bergiat active, terjatuh dan sbgnya banyak faktornya and ta keluar darah ta semestinya ta dara bab ta capai tu pandai pandai bincang, bukak cerita sini ibarat memalukan suamimu sendiri

Tak semua dara pecah dan berdarah. Selaput dara pun ada byk jenis, ada yg jenis susah nak pecah, ada yg senang. Utk capai klimaks, blh cuba oral dulu (maaf ye bahasa sy). Kena byk komunikasi dgn suami ttg hal ni.

Plik laaa soalan mcm ni pn nak tnya. P la tny doc sng.. Eh tmpt ni mmg kena brtnya mcm ni ke? Selalu org minx pndpt psal sex 😏😣naik geli nak baca.xtau info cuba bkak google ke tnya doc ke lbh baik