scan tak nampak..

Assalamualaikum.. Usia kandungan saya 8week kalo nak di ikotkan.. Tp td scan just nampk kantung je.. Normal ke??? Hati dah mula risau.. Terima kasih

6 Balas

sama MCM sy...8weeks scan nmpak kantung je Dr kata 50/50..Dr suruh dtg 2 minggu lagi Klau tak de pergi hospital cuci😔..dgn kuasa Allah alhamdulillah lepas dua minggu sy pergi swasta dh nmpak janin dgn jantung.. Alhamdulilah skg dh 34weeks 2 days...ank first dh 8thn baru dapat adik😊..penantian cukup lama akhir nya awak turun kan rezeki tu..setelah 2 kali keguguran😊 sy doa kan sis n baby baik2 sahaja..bnyak kan berdoa iye☺️

11mo ago

Hai sis skrg mcm mana ye?? Baby ok ke?

Macam saya pun sama masa scan minggu lpas kalau ikutkan 8 weeks.. Bila scan kat klinik kerajaan da nampak heartbeat tapi mereka xdapat detect berapa weeks.. then, i g jumpa doktor klinik swasta bila scan baru dapat detect rupanya baru 6 weeks 4 days.. Sis kena tunggu dulu maybe 2 weeks untuk lebih tepat usia kandungan sis n mungkin nampak da heartbeart ..

4y ago

Da gambar kah sis 8 weeks?

Repeat scan. Maybe awak punya persenyawaan lambat tu yang tak nampak baby lagi.

Lg skli klau scan xnmpk mlalui prut dktr akn scan dr bwah plk

Jgn risau.... Tunggu seminggu dua scan lagi ye 😊😊

Takpe, nanti scan lagi