scan tak nampak..

Assalamualaikum.. Usia kandungan saya 8week kalo nak di ikotkan.. Tp td scan just nampk kantung je.. Normal ke??? Hati dah mula risau.. Terima kasih

5 Balas
Tulis jawapan

Macam saya pun sama masa scan minggu lpas kalau ikutkan 8 weeks.. Bila scan kat klinik kerajaan da nampak heartbeat tapi mereka xdapat detect berapa weeks.. then, i g jumpa doktor klinik swasta bila scan baru dapat detect rupanya baru 6 weeks 4 days.. Sis kena tunggu dulu maybe 2 weeks untuk lebih tepat usia kandungan sis n mungkin nampak da heartbeart ..

Baca lagi
8mo ago

Da gambar kah sis 8 weeks?

Jgn risau.... Tunggu seminggu dua scan lagi ye 😊😊

Repeat scan. Maybe awak punya persenyawaan lambat tu yang tak nampak baby lagi.

Lg skli klau scan xnmpk mlalui prut dktr akn scan dr bwah plk

Takpe, nanti scan lagi