Dah 7weeks pregnent Scan tvs dah nampak embrio & ad bunyi denyutan jantung...

Assalamualaikum & selamat ptg..maaf nk tnye..sy pregnent 7weeks normal ke bila scan secara tvs dh nampak kantung n dlm kantung ad embrio malah dh blh dengar bnyi degupan jantung baby melalui altrasound...tp bila g klinik lain scan atas ikot perut just nampak kantung aje..embrio xnampak...normal ke sbb scan tvs lebih nampk details...trime kasih

1 Balas

Normal. Tvs lebih tepat

2y ago

alhandulillah normal..tq sis