Ada ke macam saya..

Assalamualaikum…nak tanya ada ke kes macam saya…bila buat ujian usia kandungan 6week,tapi bila pergi scan kandungan dah 8week..masa scan kantung nampak baby mcm tak nampak sangat,tapi bila buat ujian jantung ada tapi slow je bedegup..

1 Balas

selalu dgr scan 8w tp baby 6w..awak ni mcm kes terbalik...xpa awal lagi.tggu la 2mggu..then see how.. kakak.ipar sy pnh scan , baby small lg time tu..doc ckp mgkin byi dgupan tu mommY's heartbeat..so apa pn kena ulang scan