scan tak nampak..

Assalamualaikum.. Usia kandungan saya 8week kalo nak di ikotkan.. Tp td scan just nampk kantung je.. Normal ke??? Hati dah mula risau.. Terima kasih

6 Balas

Macam saya pun sama masa scan minggu lpas kalau ikutkan 8 weeks.. Bila scan kat klinik kerajaan da nampak heartbeat tapi mereka xdapat detect berapa weeks.. then, i g jumpa doktor klinik swasta bila scan baru dapat detect rupanya baru 6 weeks 4 days.. Sis kena tunggu dulu maybe 2 weeks untuk lebih tepat usia kandungan sis n mungkin nampak da heartbeart ..

4y ago

Da gambar kah sis 8 weeks?