adakah implantation bleading

Assalamualaikum mommy's, saya dah check upt alhamdulillah, rezeki Allah S.W.T beri kali ini untuk anak kedua lewat period dari tarikh sepatutnya. Check upt 2 kali test positif, pergi klinik jumpa Dr, Dr scan untuk tgk dalam perut Dr sahkan sudah hampir 5minggu. Sekarang ini saya mengalami keputihan bersama dengan coklat2 cair macam mula-mula kita nak period gitu. Sudah nak masuk 4 hari macam ni. Bila tengok coklat cair tu, mula rasa tak selesa. Adakah ini normal implantation bleading mommy's? dah hampir 4 hari.... tak banyak sikit-sikit sahaja. Tapi kerap ada. Siapa ada pengalaman yang lama mengalami macam ni?

1 Balas

Pergi semula klinik sis takut keguguran.. Selalu ny tak lama.