Tanda keguguran ke?

Saya lewat period 2 minggu dan dah check UPT result positif. Tadi masuk toilet nak buang air kecil, check keputihan ada sejalur darah. Sama macam kalau saya nak start period. Saya ada keputihan sikit dan kadang2 saja. Tak de rasa sakit perut cuma kadang2 ngilu di miss v. Adakah tu tanda keguguran ?#ingintahu

2 Balas

Tak semestinya tanda keguguran. Sebaikan puan terus ke hospital kalau ada darah, boleh jadi gugur, boleh jd spotting (penempelan janin nk membentuk)

Takde masalah sis jangan risau Doktor kata kalau keluar darah macam tu Oky je Kalau sis nak kepastian lagi pergi la klinik Tu tanda nya baby nak membentuk

8mo ago

sy mengandung luar rahim..alhamdulillah dah selamat operate